От тази седмица продължават строителните работи по новите участъци по водния цикъл на Сливен. Досега бяха асфалтирани участъци, за да се осигури безпроблемно преминаване по уличната мрежа на града. Проектът продължава и с откриването на нови участъци.

Тази седмица в централна градска част строителни работи се извършат по ул. „Елисавета Багряна”, успоредно на река Селишка и по ул. „Георги Мамарчев”. Възстановяване на настилка в центъра не се предвижда. В кв. „Комлука” нови участъци има по ул. „Сирак Скитник”, от I ОУ „Хаджи Мина Пашов” на север. Също така работата продължава и в най-северната част на Сливен по ул. „Чудомир Кантарджиев”. Теренът в тази част на града е много сложен и асфалтовата настилка трябва да бъде положена преди зимния сезон. Асфалтови работи по проекта се извършват още по ул. „Димитър Пехливанов - Добрович”, а също и по ул. „Сан Стефано”, в участъка между ул. „Асеновска” и ул. „Димитър Пехливанов – Добрович”.

В кв. „Клуцохор”  строително-монтажни работи продължават по започнатите участъци. Тази седмица се работи по част от ул. ”Христо Смирненски” и ул. „Кондо войвода”. Също така ще се работи по ул. „Георги Икономов”, като намерението е улицата да бъде завършена преди да започне работа по ул. „6-ти септември”.

Другата седмица асфалт ще бъде положен по ул. „Текстилец“ и по други улици в кв. „Клуцохор”.