Подновиха работата по водния цикъл
Подновиха работата по водния цикъл / Община Сливен

От тази седмица продължават строителните работи по новите участъци по водния цикъл на Сливен. Досега бяха асфалтирани участъци, за да се осигури безпроблемно преминаване по уличната мрежа на града. Проектът продължава и с откриването на нови участъци.

Тази седмица в централна градска част строителни работи се извършат по ул. „Елисавета Багряна”, успоредно на река Селишка и по ул. „Георги Мамарчев”. Възстановяване на настилка в центъра не се предвижда. В кв. „Комлука” нови участъци има по ул. „Сирак Скитник”, от I ОУ „Хаджи Мина Пашов” на север. Също така работата продължава и в най-северната част на Сливен по ул. „Чудомир Кантарджиев”. Теренът в тази част на града е много сложен и асфалтовата настилка трябва да бъде положена преди зимния сезон. Асфалтови работи по проекта се извършват още по ул. „Димитър Пехливанов - Добрович”, а също и по ул. „Сан Стефано”, в участъка между ул. „Асеновска” и ул. „Димитър Пехливанов – Добрович”.

В кв. „Клуцохор”  строително-монтажни работи продължават по започнатите участъци. Тази седмица се работи по част от ул. ”Христо Смирненски” и ул. „Кондо войвода”. Също така ще се работи по ул. „Георги Икономов”, като намерението е улицата да бъде завършена преди да започне работа по ул. „6-ти септември”.

Другата седмица асфалт ще бъде положен по ул. „Текстилец“ и по други улици в кв. „Клуцохор”.