Фавиол Сефери
95951

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Фавиол Сефери
  • Фавиол Сефери
Втори бутик от парфюмерийната веригата „Мартинез“ отвори врати в Русе в рамките на 3 месеца.  Той се намира на ул. „Княжеска“ 45, точно срещу Паметника на Свободата. Преди три месеца пък, на „Янтра“ 12, до университета, бе открит първия, и след фурора който сътвори се стигна съвсем резонно и до откриването на втория. „Продуктите, които предлагаме се приеха много добре от нашите клиенти. Ароматите са уникални, трайни, и което е много важно на достъпни цени. Аз от своя страна съм доволна от съвместната ни работа с Мартинез Парфюм, партньорите, които произвеждат парфюмите. В началото не бях сигурна доколко този франчайзинг модел ще бъде успешен за мен, но е факт, че откриваме нов бутик. Това дава отговор на всички въпроси засега" сподели Надя Тончева, собственик на бутиците.


Специално за откриването на новия бутик от София пристигна известният влогът Фавиол Сефери. Заедно с него бе и неговата близка приятелка рап-певицата Диона и актрисата от сериала "Следвай ме" Лина Роскин. Сефери, който е едно от най-популярните лица в социалните мрежи, малко преди Коледа  пусна своя марка парфюм с името Insomnia

Insomnia е френски нишов парфюм, който е създаден в съответствие с принципите на т.нар. висша (haute) парфюмерия.
Необичайният елексир Insomnia не оставя никого безразличен. Преди 6 месеца,френските парфюмери на компанията Martinez в колаборация със Фавиол Сефери си поставиха за цел да създадат извънреден, екстравагантен и в същото време изключително сложен аромат,който да ви привлича и дори да ви шокира !

Работейки с най-добрите френски парфюмери, Фавиол Сефери пуска първият си парфюм с изключително смел, провокативен и силно емоционален аромат. 

Insomnia е един изключителен аромат, с който целим да привлечем вниманието на особено взискателните клиенти, които търсят нещо наистина нетрадиционно. Високата концентрация в аромата на Insomnia го прави наистина интензивен което гарантира страхотно изживяване на сетивата ви. Тестовете показват че трайноста на парфюма върху кожа е над 16 часа. Нишовият парфюм insomnia е унисекс, което означава, че може да се използва както и от мъже така и от жени.
В състава на Insomnia ще намерите само най-добрите и най-редките съставки: 50-годишно сандалово дърво от Индия, иланг-иланг (Cananga odorata) и таитска ванилия. Insomnia е най-наситеният на мощни естествени афродизиаци парфюм! 

Преди официалното откриване на бутика Фавиол гостува на Дарик радио. Чуйте звуковия файл