Младеж предложи на любимата под овации и вой на сирени
101407

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Младеж предложи на любимата под овации и вой на сирени
  • Младеж предложи на любимата под овации и вой на сирени

Млад бъдещ полицай направи предложение за брак на любимата си пред погледите на хиляди свои колеги и гости за полагането на клетва на поредния випуск в пазарджишкия Център за специализация и професионална подготовка към Академията на МВР. Дамата на сърцето му каза очакваното от всички „Да“, след което последваха аплодисменти и вой на полицейски сирени.

Пет любовни истории от миналото, които ще ви трогнат (ВИДЕО)

След тържествената част Бранимир Блажев от Свищов изненадващо застана на трибуната, от която буквално допреди минути бяха звучали поздравителните слова на официалните лица, взе микрофона и поиска ръката на Диана Димитрова, паднал на колене пред нея и с пръстен и букет в ръка.

По-късно кавалерът разказа, че ритуалът е планиран с месеци от него и колегите му, но подготовката била пазена в тайна от Диана.

Оказа се, че за бъдещите младоженци това е специална дата, на която двама от най-близките им хора имат празници. Към това се прибавят полагането на клетва, както и първата крачка към създаването на семейство.



Любов като на... опера: Валери Турманов предложи на любимата си Йоана Кадийска от сцената (СНИМКИ/ВИДЕО)

Бранимир обясни, че му предстои да разбере къде ще служи, а веднага след това планира сватба. Всъщност двамата са заедно вече от 2 години, сега ще скрепят връзката си и с граждански брак. Имат и дъщеричка - Сияна, която скоро ще стане на 1 годинка.

Вече е почти традиция тържествените клетви на бъдещи полицаи в Пазарджик да завършват с предложения за брак, но за пръв път обяснението в любов прозвуча по високоговорителите и беше чуто от всички гости на церемонията.