Тази неделя - 15 декември, в залата на Драматичен театър "Иван Радоев" в Плевен се състоя поредният 57-ми шоу концерт-спектакъл по идея, режисура, постановка и хореография на Георги Ангелов. Близо 40 манекени на възраст от 4 до 18 години представиха 200 нови тоалета, създадени от 15 изявени дизайнери от страната, специално за шоуто.

Спектакълът премина със специалното участие на дизайнери от София като Светла Димитрова, Теодора Кьосева, Галя Златева от Варна, която се представи с колекции за деца и тийнейджъри.

И този път плевенско участие отбеляза Арт студио "Милиел" с дизайнери Мариела Илиева и Милица Илиева. Своят дебют в шоуто направи Марта Мешинска от Плевен, която показа модели, представящи модерно облекло, създадено от рециклирани материали в духа на забързания ритъм на живот на съвременната жена.

В "Парад на модата-2013" бяха представени и бижута на Мария Църкова от Плевен в колекцията на дебютанта в спектакъла Иван Радлов от София - участвал в различни телевизионни реалити формати и автор на сценичните костюми на всички участници в "Dancing stars". 


Бижутата на модно студио „Мили-арт" - Милена Христова от Видин бяха показани в рокерската и официална колекция на Светла Димитрова.

57-тото издание на "Парад на модата 2013-2014" се проведе под патронажа на кмета на Плевен проф. д-р Димитър Стойков, а организатори бяха Община Плевен, Сдружение плевенски обществен фонд "Читалища", читалище "Лик" и Георги Ангелов.
Зимният "Парад на модата 2013-2014" се осъществи и със специалното съдействие на "Дарик Радио" и "DarikNews".

Пинк Флойд, Аеросмит, Челентано, Шърли Беси, „Притурила се е планината", както и изпълненията на плевенски поп певци, определиха музикалната атмосфера по време на шоу-спектакъла.
За звука в залата се погрижи Асен Антонов, а музикалната компилация бе дело на Николай Колев.