Приемна на съветниците Росен Димитров и Боян Владимиров
69819

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Приемна на съветниците Росен Димитров и Боян Владимиров
  • Приемна на съветниците Росен Димитров и Боян Владимиров

Приемна за граждани откриха общинските съветници Росен Димитров и Боян Владимиров в Кюстендил. Тя се намира на ул. "Христо Смирненски", от поликлиниката в посока "Аджундар". Съветниците ще се срещат с кюстендилци всеки понеделник, от 10- 12 часа. Димитров и Владимиров бяха избрани от листата на РЗС, но заявиха категорично, че не са партийно обвързани и не членуват в партии.


Кметът Петър Паунов, съветникът от листата на БСП Христо Абаджиев, бившият депутат Ваня Цветкова, Евстати Велинов бяха сред гостите на откриването на приемната. Отец Васил Кудузки отслужи водосвет за здраве и благополучие.

“Някои граждани ни познават, други не, приемната е отворена за всички. Проблемите на всички не можем да решим, но за мен ще е успех да решим поне на част от тях. Кметът не може да обърне внимание на всички и ние ще бъдем един проводник”, каза съветникът Росен Димитров.

“Идеята е да систематизираме проблемите на гражданите и да преценим кои се решими. Досега си говорим по пътищата, където се видим, сега ще има място, ден и час, когато ще се срещаме и ще говорим. На всеки граждани може да му хрумне невероятна идея, която да осъществим”, допълни съветникът Боян Владимиров.



Относно приемната на общинските съветници в общината, двата коментираха: “Има пропускателен режим в общината, хората малко се притесняват и затова решихме тук да направим приемната. Тя е отворена и за други колеги от Общинския съвет”.