С тържествена церемония беше открита новата учебна 2018/2019 година във ВСУ "Черноризец Храбър"-Кюстендил.Сред официалните гости беше проф.д-р  Павел Павлов, Заместник-ректор по научно-изследователската дейност.
 

„Вече 27 години ВСУ „Черноризец Храбър“ отваря вратите си за младите хора, които се стремят към развитие на своите знания и умения, към формиране на професионална компетентност. Днес към нас се присъединяват и първокурсниците на тях пожелавам предприемчивост и амбиция, каза проф.д-р  Павел Павлов

"Пожелавам ви да посрещнете новата учебна година със следващо ниво на амбиции и поставени цели, за да постигнете следващото ускорение по пътя към вашата успешна кариера и вашето личностно формиране".

ВСУ „Черноризец Храбър“-Кюстендил приема документи за кандидатстване за бакалаври за учебната 2018/2019 г.


Той поздрави първокурсниците с верния избор, който са направили. „Уважаеми колеги, искам да ви предложа да се влеете в мисията на университета – да бъдем един градивен, полезен за държавата и за града си университет и да се включите във всички онези формирования, които са свързани с бъдещето на България.


„Аз мисля, че през тази година ние можем да предложим на нашите студенти не само история, ние можем да им предложим пътя на бъдещето. Стратегията, която предлагаме е амбициозно решение да създадем и реализираме нов модел на висшето образование, който вече беше признат на Европейско ниво и от нашите партньори в международен план.

В този нов модел ние искаме да включим и да апробираме професиите на бъдещето. Ще видите в нашия обновен академичен профил предприемаческото обучение, като партньорство със Силициевата долина, ще видите обучението, подкрепяно и стимулирано с участието на Европейската комисия, на българския парламент и Министерството на околната среда и водите - по кръгова икономика.

Ще видите всички модели на образованието за дигиталния свят, всички модели на интелигентните системи за сигурност“. Замесник президентът на Варненския свободен университет благодари на преподавателите и административния персонал за едно изключително трудно лято, по пътя за създаването на новото, като противодействие на общото спадане на търсенето на образователния продукт, на нелоялната конкуренция и на всичко онова, което можеше да обрече университета на неуспех.
 


http://nauchi.org/wp/priem/
https://www.facebook.com/vsukn/

ВСУ "Черноризец Храбър" провежда обучение в Кюстендил  по  6  Бакалавърски и 4 Магистърски специалности.
Специалности степен Бакалавър:
„Мениджмънт на туризма“
„Международен бизнес мениджмънт“
„Агромениджмънт – НОВА“
„Съдебна администрация“
„Държавна и териториална администрация“
„Международен публичен и бизнес мениджмънт“ (Р,З) BG
Форма на обучението – дистанционна; продължителност 4 години
 
Специалности степен Магистър

Европейска администрация и мениджмънт (З,Д) BG/RU
Управление на проекти, финансирани от фондовете на ЕС (З) BG
Администрация и право (З) BG
Управление на образованието (З) BG

Форма на обучението – дистанционна; продължителност
– 2 семестъра – за „бакалаври“/“магистри“, завършили професионално направление „Администрация и управление“;
– 3 семестъра – за завършили други направления
 


Варненският свободен университет „Черноризец Храбър“
Предлага дистанционно обучение в град Кюстендил
прием за учебната 2018/2019г.
тел.: 087359730; 0888181661
Инвестирайте в бъдещето си!
Обучавайте се в град Кюстендил!

Новата учебна година в Кюстендил бе открита след официалното откриване във Варна.