Три сребърни и 2 бронзови медала завоюваха кадетите от кюстендилският клуб по борба на 20-тия международен турнир „Васил и Георги Илиеви". Петър Гичев в категория 42 кг, Йоан Спасов в кат. 46 кг и Мартин Владимиров в кат. 100 кг стигнаха до финал в своите категории и се окичиха със сребърното отличие. Бронз за Дейвид Балджиев в кат. 46 кг и Бойко Стоичков в кат. 54 кг. Пети места за Димитър Мицев в кат. 54 кг и Стефан Тодоров в кат. 69 кг. Дейвид Янков е седми в кат. 63 кг, Алекс Иванов е осми в кат. 100 кг, Михаил Михайлов е 14-и в кат. 85 кг и Наско Георгиев е 15-и в кат. 69 кг. Треньор Димчо Загоров.


120 кадети от 21 клуба от страната и чужбина излязоха на тепиха на 20-тия международен турнир „Васил и Георги Илиеви". Схватките се проведоха в тренировъчната зала на „Арена Армеец" в София.

Турнирът бе открит от президента на Българската федерация по борба Валентин Йорданов, сред гостите бяха двукратният олимпийски шампион Боян Радев, президентът на европейската борба Цено Ценов, сестрата на братя Илиеви- Марияна със своя син и дъщерята на Васил Илиев- Ивона.


Трима борци от кюстендилския клуб са на подготвителен лагер в Тетевен, с националния отбор- мъже. Това са Владислав Методиев, Милослав Методиев и Иван Иванов. Те ще участват от 24-26 април в София на международния турнир „Дан Колов- Никола Петров".