„Карнавалът на земята и усмивкитe на децата, ще премахнат всичко зло от земното кълбо. Пей, танцувай ти с нас, да направим готин джаз!”, това беше мотото на днешното забавление в база „Зорница” на детска градина „Първи юни” в Кюстендил.

 

Децата бяха облечени като най- различни животни и растения- тигри, лъвове, слончета, пеперуди, калинки, цветя, всички деца бяха в ролята на любители на доброто.

 

Избрани бяха Мис и Мистър усмивка на Земното кълбо. Победители станаха Вики Бардарева и Иво Давидков, които получиха подаръци. Компетентното жури бе съставено от само от деца.

 

За всички участници имаше вкусна почерпка. Карнавалът завърши с голямо хоро на двора на Детската градина, разказаха за Дарик учителките Елена Миленска, Кристина Георгиева и Вержиния Секулова. 

 

В детския празник в „Зорница” се включиха всички групи- ясла Бонбон, групите- Палавници, Пипи, Калинка, Гъбка и бъдещи ученици от Зайче. Специален гост на празника беше една от майките - Камелия Стефанова, която с нейната дъщеричка Александра говориха по здравна тема пред децата.
Дарик- Кюстендил