Днес бе открита втората поредица от звезди на Алеята на славата на ЦСКА пред централния вход на стадион Българска армия.

Първа, като дама, бе отличена гимнастичката Мария Гигова. Тя бе последвана от първия капитан в историята на червените Нако Чакмаков, който бе пропуснал първата церемония.
Следващият бе Манол Манолов – Симулията, който има 12 шампионски титли и бронзов медал от Олимпиадата в Мелбърн.

Своята звезда получи и Крум Янев, който и в момента не пропуска мач на „армейците”. Последваха легендарният вратар Георги „Джони” Велинов, настоящият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов, героят от Парк де Пренс Емил Костадинов, а накрая бе удостоен и Димитър Бербатов. Всички отличени получиха и юбилеен медал „60 години ЦСКА”. 


Отредено място в алеята има й Любослав Пенев, но той за пореден път не удостои с присъствието си церемонията, като президентът на клуба Александър Томов изрази надеждата си, Пенев да се появи поне на шоу мача.

Други играчи свързани с далечното и близкото минало, които бяха възпрепятствани и пропуснаха днешното честване, ще могат да докоснат своята звезда на трета официална церемония, на която се очакват още Трифон Иванов, Георги Димитров – Джеки, Мартин Петров, Аспарух Никодимов. Със звезди посмъртно бяха отличени вратарят Георги Найденов и Крум Ракаров.

Стадион Българска Армия посети и ВИП-гостът на шоу мача на ЦСКА Лотар Матеус, който пристигна направо от летището и разгледа музея заедно с Димитър Пенев, Александър Томов, Емил Данчев и Сашо Манов.