ЗДРАВ СЪН

Правилната позиция за сън позволява на тялото ни да се регенерира оптимално през нощта. Позволява Ви да се насладите на по-дълбок, по-спокоен сън, за да сте будни и енергични през деня.

ПОДРАВНЕН ГРЪБНАЧЕН СТЪЛБ

Неправилната позиция на сън води до проблеми с гърба. Когато тялото не е подравнено правилно, това може да причини неприятно напрежение и болка във врата, гръбначния стълб и кръста.

КОЙ ХЪРКА ТУК?

Неправилното легнало положение блокира дихателните пътища и може да причини или влоши хъркането. Това не само нарушава съня на Вашия партньор, но влияе на качеството на вашия собствен сън.

Dreamolino SwanPillow е ергономична възглавница с иновативна форма и цели 7 поддържащи зони. Dreamolino SwanPillow оптимизира вашата позиция за сън - индивидуално, точно както ви е необходимо. 

ПЕРЕ СЕ В ПЕРАЛНЯ

Dreamolino Swan Pillow е със сваляем калъф и се пере лесно в пералня на 40 °C.

ДИШАЩА

Дишащата, сертифицирана смесена материя позволява на въздуха да циркулира и да не задържа топлина - за комфортен нощен сън. Изработена от дишащи, хипоалергенни влакна лиоцел.

Една възглавница със 7 поддържащи тялото зони

ЗА ЦЯЛОСТНА ПОДКРЕПА,КОМФОРТ И ОТПУСКАНЕ!

· Уникалният дизайн тип „лебедова шия“ с широка горна част за повече място за главата осигурява перфектната опора на врата и главата с оптимална височина. Това предотвратява схващането на врата.

· Когато тялото ви е оптимално и удобно поддържано, това драстично намалява мятането и въртенето в леглото

· Тялото ще бъде в най-естествената и удобна поза за сън

· БЕЗ замък от възглавници в леглото – трябва ви само една възглавница, правилната за максимално спокойни нощи и комфорт.