Двукратната ни олимпийска шампионка в спортната стрелба Мария Гроздева се прицели в изключителните 3 000 000 лева в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“. Нейната ръка е донесла много злато на България, а сега е готова да позлати късметлия в Национална лотария. Мария изтегли печелившите числа в играта в понеделник и ще носи късмет на лото играчите в тегленията тази седмица.

„С голямо удоволствие бих позлатила някого. Пожелавам късмет на всички участници“, каза Мария. Печелившите числа, които изтегли шампионката на 8 май са: 3, 24, 33, 36, 38 и 47.

Печелившата комбинация не беше маркирана в нито един от постъпилите фишове и джакпотът продължава да е изумителните 3 000 000 лева.
 
Шансът за спечелването на милионите също продължава да е двоен. Само с познаването на 6 от 47 числа, щастливец може да забогатее с огромния джакпот.

 
Следващото съдбоносно теглене за олимпийската сума от 3 000 000 лева е тази сряда, 10 май, от 19.45 по NOVA. Късметлийските числа отново ще изтегли олимпийската гордост Мария Гроздева.
 
Късмета си в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ” може да изпробвате в интернет на адрес www.7777.bg или в пунктовете на Национална лотария в Lafka, избрани бензиностанции Петрол и Shell, каси на EasyPay и FastPay и магазини internity и inmedio.