Когато човек има много пари, той ги харчи както му падне. А когато си Филип Плейн... не може да не очакваш нещо пищно, скъпо, луксозно и много бляскаво. Поне с такова впечатление оставаме, виждайки снимки от новия му дом. Всъщност дом е меко казано, това е огромен дворец, в какъвто дори Хари и Меган не живеят в момента (къщата им в Лос Анджелис е доста по-скромна).
 

Преди няколко дни модният дизайнер се похвали в Инстаграм, че скоро ще завърши строежа на невероятното си имение, разположено сред хълмовете на тежкарския Уестсайд - Бел Еър, Лос Анджелис, където живеят редица други звезди. Общата стойност на имота, ширещ се на 14 декара, е... 280 млн. Интересен факт е, че земята е принадлежала на легендарния Хауърд Хюз (американски пилот, кинопродуцент, бизнесмен милиардер, инвеститор, инженер, ексцентрик, плейбой, филантроп и какво ли още не...) Вижте още в канала "Stars News" във vbox7:
 

Ето какво сподели в своя профил Плейн:

"Всичко започна с една мечта, когато бях 16-годишен! 26 г. по-късно виждам как тя се сбъдва! Купих този парцел през 2014 г. Първоначално той е бил собственост на пилота, кинопродуцент, предприемач и плейбой Хауърд Хюз. Ако искате да разберете повече за живота му, можете да гледате блокбастъра от 2004 г. на Мартин Скорсезе - "Авиаторът". В него главната роля се изпълнява от Леонардо ди Каприо, който влиза в образа на бизнес магната", гласят думите му, придружени с кадри на екстравагантното имение. Ремонтите ще продължат до другата година.
 

Плейн ще се настани в основната сграда, но къщата за гости е определена от списание GQ като идеален пример за суета. Тя обаче е готова и е предвидена за визитите на близките и приятелите на собственика на модния бранд. Дръжките на вратите в къщата са специално гравирани с инициалите на "Falcon View Crest".


Но това е нищо... Има черна вана, а по нея има камъни във формата на диамант, внесена е от Португалия, има също мраморни статуи на гладиатори. Има интересна винтидж аркадна игра, изработена от 24-каратово злато в Париж.