Хората често си мислят, че връзките на известните хора са много различни от тази на една обикновена двойка. Но като оставим настрана звездния статус, натоварения график, големите разстояния и напрежението от медиите, това са просто двама души, които се срещат и се влюбват също като всички останали.

Ето какви са тайните на щастливата връзка според тях.

Личното пространство

"Тя се съобразява с мен. Мисля, че по някакъв начин пътуването помага. Можем да пътуваме заедно, а понякога сме сами. И така вече 20 години. Като се огледаш, осъзнаваш, че много малко хора около теб имат 20-годишен брак", казва Дензъл Уошингтън за съпругата си Паулета Пиърсън.

Да обичаш, без да виждаш

"Не знам какво бих правила без съпруга си. Най-малкото щях да съм емоционално мъртва. Ако си женен от дълго време, обичаш без да виждаш", казва Мерил Стрийп за Дон Гъмър.

Обичането и харесването

"Постоянно ни тормозят за нашата "тайна" на дългата връзка и защо ние издържаме повече от повечето бракове в Холивуд. Преди всичко нещата, които помагат при братята срещу съперничество, важат и срещу раздяла и развод. С Труди не само се обичаме, но също така много се харесваме", споделя Стинг за съпругата си Труди.



Обичай човека, а не опаковката

"Харесвам Виктория заради самата нея. Щях да я харесвам и ако работеше във верига магазини. С Виктория винаги ще останем заедно като съпруг и съпруга", казва Дейвид Бекъм за половинката си.

Приеми различията

"Смятам, че той е моята сродна душа. Това обаче не означава, че не са необходими много усилия. Ние двамата сме много, много различни", споделя Меган Фокс за Брайън Остин Грийн.

Източник: БГНЕС