Съпругата на легендата на баскетбола Коби Брайънт, който загина заедно с една от дъщерите си и още седем души при катастрофа с хеликоптер, направи изключително емоционално изявление в профила си в Instagram.

Вдовицата се обърна към милионите хора, които са подкрепили в тази мъка семейството им и помоли за разбиране и пространство в този труден момент.

Тя сподели трогваща снимка на цялото им семейство, на която са щастливи и усмихнати.

Баскетболната звезда Коби Брайънт загина с дъщеря си в катастрофа с хеликоптер (СНИМКИ/ВИДЕО)

 

Моите момичета и аз искаме да благодарим на милионите, които си подкрепиха и ни изпратиха своята любов в това ужасяващо за нас време. Благодаря ви за молитвите! Определено се нуждаем от тях. Ние сме напълно опустошени от неочакваната загуба на моя прекрасен съпруг Коби - невероятният баща на нашите деца, и на моята прекрасна сладка Джиана - любяща, умна и чудесна дъщеря и сестра на Наталия, Бианка и Капри. Ние сме опустошени и заради семействата, които загубиха своите обични в неделя, споделяме скръбта им. Няма достатъчно думи, които да опишат болката ни в момента“, пише Ванеса към снимката в социалните мрежи.

Светът скърби за Коби Брайънт (СНИМКИ/ВИДЕО)
 

Утешавам се с мисълта, че Коби и Джиана знаеха колко ги обичаме. Бяхме благословени да ги имаме в живота си. Иска ми се да бяха с нас завинаги. Те бяха нашата красива благословия, която ни бе отнета твърде рано. Не съм сигурна как ще продължи живота ни оттук нататък, защото е невъзможно да си представя живота без тях. Но ние се будим всяка сутрин, опитвайки се да продължим заради Коби, заради нашето момиченце Джиджи, които ни дават сили. Любовта ни към тях е безкрайна, толкова неизмерима, че просто искам да ги прегърна, да ги целуна...“, пише още тя.



„Благодаря ви, че споделяте мъката и любовта си с нас и ни подкрепяте. Искам да ви помоля да ни дадете нужното пространство, от което се нуждаем, за да свикнем с тази нова реалност. За да почетем нашето "Мамба" семейство, Фондация "Mamba Sports" ще създаде фонд "MambaOnThree" в помощ на другите семейства, засегнати от тази трагедия. Още един път много ви благодаря за молитвите и за това, че обичате Коби, Джиджи, Наталия, Бианка, Капри и мен“, завършва поста си Ванеса.



За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук