Извънредното положение заради коронавируса е първо в своя характер в родината ни. За всички ни ситуацията е нова, непозната, а заради невидимия враг и непривична. Времето ще става все по-хубаво, а ние трябва да си седим вкъщи. Именно сега е моментът, в който трябва да покажем отговорност към себе си, близките си и да бъдем дисциплинирана.

Към този апел се присъединиха и популярни лица от българския шоубизнес, които и показаха как прекарват времето си в условия на изолация. Вижте в канала "VIP Virals" във vbox7:

Диляна Попова

"Обличайте халатите, дърпайте решетките и стискайте зъби! Прилича на военен режим, но по-добре да го наричаме отговорност", пише актрисата и допълва, че има идеи как да уплътни първата седмица, а за после - ще видим.
 

Благой Георгиев

Набожният футболист е убеден, че постът и молитвата са лекарството срещу всички беди и публикува снимка на олтар на храм.

 

Калин Вельов

След като музикантът призна, че е подценил ситуацията, той прикани за отговорност и трезва мисъл. Последната му публикация е от домашен фитнес, тъй като, знаете, частните такива са затворени до края на месеца.
 

Галена

Певицата публикува снимка от дома си и просто призовава да си седим вкъщи. "По-опасна и от короната", пишат фенове. Други цитират част от нейна песен - "паниката хвана ме".
 

Наталия Кобилкина

Сексоложката препоръчва любими филми и автори, на които да отделим време, докато сме вкъщи.
 

Лазар Ангелов

Световноизвестният фитнес модел също страда заради липсата на отворени зали, но пък страда с чувство за хумор и публикува колаж със себе си.
 

Venci Venc'

"Капка с вирус “COVID-19”, с която природата просто ритна доминото на цялото ни цивилизационно не развитие, а високомерие в днешния свят", пише изпълнителят и заявява, че никой не може да предскаже какво ни чака. "Ясно е само едно - след като всичко това премине, ще се събудим в различен свят. Вероятно малко… или много по-затворен."