„Днес ще танцуваме като за последно”, каза Нана Гладуиш минути преди да излезе на дансинга. Тогава чаровната водеща все още не знаеше колко верни ще се окажат думите й. Тя и Миро бяха подготвили нов танц за публиката и журито. Нана беше неузнаваема в изпълнението на валса си - нежна, феерична и изключително аристократична.

„Истинска дъщеря на Щраус”, заяви водещата Ани Салич, която бе в публиката, за да окаже своята подкрепа към колежката си и Миро. Ани Салич дори се обърна лично към Илиана Раева с призиви за подкрепа, но и това се оказа недостатъчно, за да спаси Миро и Нана.

„Независимо какво ни се случва в живота, трябва да го живеем, да му се радваме и да го изтанцуваме”, каза на сбогуване винаги силната и позитивна Нана. „Ако не беше Миро, нямаше да мога да изтанцувам нито един танц”, допълни още емоционалната водеща.



Хубавата Елена и нейният партньор Деан също излязоха на сцената с нов танц. Хореографията на дивата им афросамба бе дело изцяло на Деан и обра всички възможни овации. „Аз те съветвам да не танцуваш за журито или пък за нас, а само за себе си”, насърчаваше Елена Камелия Воче, която бе в залата за да апелира за своята любимка.

„Имаше много характер”, похвали ги Галена Великова. „Една африканска принцеса и един африкански принц”, добави още с усмивка Галена.



Сред публиката бе и легендарната спортна коментаторка Вера Маринова-Аткинсън. Тя бе там за да подкрепи завърналата се след лекуване на травма Нели Атанасова. „Тангото не е танц, то е религия. Комплименти и за Наско, защото мъжът води в аржентинското танго”, каза Вера Маринова след пламенното изпълнение на тангото на Нели и Наско.



Светльо и Михаела също бяха на дансинга, но не и за елиминации. Те зарадваха отново публиката с пламенното си фламенко, което за втори път остави всички без дъх. Но спиращите дъха емоции не спряха дотук.

На сцената на Dancing Stars 2014 излезе и най-известният дъбстеп танцьор в света - Маркиз Скот. Звездата, танцувала рамо до рамо с Дженифър Лопес, направи световна премиера на най-новото си танцувално шоу, а зрителите с право се чудеха дали наистина всяка отделна част от тялото му е ходила на самостоятелни уроци по танци.



Мария Илиева и Криско
избраха сцената на бляскавото предаване, за да представят за първи път новото си парче „Видимо доволни”, а публиката остана много повече от „доволна”.



След два месеца на танцувални битки, само шест двойки останаха в безкомпромисната надпревара. Как ще се справят с предизвикателството на Алфредо, има ли място за всички във финалната отсечка на Dancing Stars 2014 или само най-амбициозните и всеотдайните ще се преборят за вота на публиката и журито? Зрителите ще разберат във вторник от 20.00 ч. в ефира на Нова.