Вероятно се е случвало на всеки: опитаме някаква храна и вкусът ѝ ни връща години назад. И това не се променя - независимо колко си богат и известен . Доказателството за това го намираме в профила на дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз.

Популярната българка, която със сигурност може да си позволи доста неща, запретна ръкави и започна да прави зимнина. В поредица от снимки в Instagram тя показва как сама си прави доматен сок. " Когато много искаш нещо, но няма кой да ти го даде имаш 2 избора. 1. Да продължаваш да го искаш и да го нямаш и да се оплакваш и мрънкаш или 2. Да запретнеш ръкавите, да се научиш и да си го дадеш сам", пише тя под снимките. Вижте в канала "Stars News" във vbox7:
 

Във видео тя споделя, че процедурата е била нещо традиционно за нашите баби и дядовци. Тя самата пък дълго време си мислела, че във времето, в което би мила и белила домати, може да изкарва пари. Днес пак би могла да изкарва пари в това време, но вече приоритетите ѝ са различни -  здравето ѝ, личното ѝ време за себе си.
 

В story-та инфлуенсърката споделя целия процес - доматите, които се обелени и нарязани на половинки, биват смлени, а след това сложени и в буркани, които се стерилизират. В начинанието ѝ "помагат" двама помощници - кучета.