Ако сте проследили новинарския поток, вероятно сте разбрали за срещата на страните от Г-7 във Франция. Г-7 включва седемте икономически най-големи държави, а на срещата присъстват лидерите на съответните страни.
 

С тях обаче бяха и техните половинки или поне повечето от тях. Разбира се, всички обсъждаха техните тоалети, аксесоари, език на тялото. И за поредна година всички са обединени около едно - те изглеждат перфектно. Каналът "Уеб Цитати" във vbox7 разкри как се хранят първите дами и спазват ли някакви режими:

Мелания Тръмп

Денят на Мелания започва с богата на фибри закуска - овесени ядки и смути. През целия ден приема плодове, богати на антиоксиданти. Мелания признава, че обича да пие кола без захар. Обичайно за обяд и вечеря яде пилешко месо, но често похапва и бургери с картофки.
 

Брижит Макрон

Тя е на 65 г., но всички са впечатлени от това колко млада изглежда. Нейният хранителен режим е сравнително прост. Яде сезонни плодове и зеленчуци в големи количества. Като типична французойка, обича хубавите вино и сирена. 

 

Софи Трюдо

Тя не беше на срещата на Г-7, но често присъства в канадските медии. Наскоро тя разказа за битката си с булимията, влиянието на известните личности и натиска на обществото. Днес тя не спазва специфична диета, просто се придържа към храни, за които се знае, че са здравословни.
 

Ангела Меркел

Въпреки че в тази статия говорим за първите дами, няма как да не споменем може би най-влиятелната жена в съвременната политика - германският канцлер. От скоро тя е заменила любимите си вурстове и бисквитки със сурови моркови и зелени чушки.
 

И още:

Какво ще правят първите дами на срещата на Г-7?

Целувки и ласки на срещата на Г-7 (СНИМКИ)