/ Gulliver/Getty Images
Песни и танци на баските, четене на "Сирано дьо Бержерак" и демонстрации на сърф ще разнообразят престоя на съпругите на лидерите на срещата на Г-7 в Биариц, сред които ще е Мелания Тръмп, съобщи АФП.

Френската първа дама Бриджит Макрон ще участва в сериала „Съблекални“

Освен с културата и наследството на баските домакинята Брижит Макрон ще запознае гостите си с местните инициативи за опазване на океаните.

Какво правиха съпругите на световните лидери в Осака? (СНИМКИ)

Съпругът на Ангела Меркел също ще присъства.

Съпругът на Ангела Меркел Йоахим Зауер
Съпругът на Ангела Меркел Йоахим Зауер Gulliver/Getty Images

Първите дами на лидерите на страните от Г20 ослепителни в Буенос Айрес

Първите дами ще посетят в неделя селата Еспелет и Камбо-ле-Бен. Те са на трийсетина километра от Биариц, където ще са в понеделник.

Акие Абе и Мелания Тръмп
Акие Абе и Мелания Тръмп БГНЕС

Модната икона на Аржентина: Първата дама Хулиана Авада (СНИМКИ)

Освен Мелания Тръмп, Брижит Макрон ще придружава Акие Абе, съпругата на Шиндзо Абе, Сесилия Морел, съпруга на чилийския президент Себастиан Пинера, Джени Морисън, съпруга на австралийския министър-председател Скот Морисън, Бегоня Санчес, съпруга на испанеца Педро Санчес, както и съпругите на Доналд Туск и президента на Световната банка Дейвид Малпас.

русокосата и синеока бивша преподавателка по френски език и литература попадна в светлината на прожекторите, докато светът откриваше стремително набиращия популярност Еманюел Макрон
Брижит Макрон БГНЕС, архив

Какво е общото между първата дама Деси Радева и Никол Шерцингер? (СНИМКИ)

В понеделник първите дами ще гледат от плажа в Биариц демонстрации на сърф и на спасителни операции в морето. Там ще се срещнат с представители на асоциации за опазване на океаните.
БТА