Лидерите на страните от Г-20 опитаха деликатеси на японската кухня на приема, даден от японския премиер Шиндзо Абе в Осака, съобщи ТАСС.
За предястие беше поднесен флан от печена млечна царевица с желе от ракообразни и листа шисо.
Последва бульон от змиорка с патладжан.
Третото ястие беше паниран морски дявол с цитруси с гарнитура от зеленчуци в сусамен сос.
Започна срещата на Г-20 в Осака (СНИМКИ)
Основното ястие - говеждо тадзима, беше запечено с бамбукови връхчета, увити в млади бамбукови листа.
Какво правиха съпругите на световните лидери в Осака? (СНИМКИ)
Към него беше предложен корен от репей "тайко" на пара и варен ориз с различни гъби и цветя.
Десертът беше бели праскови с вафли "монака" с три вкуса.
„Ким Чен-ун и Доналд Тръмп“ се разходиха по улиците на Осака (ВИДЕО)
БГНЕС
Последва бульон от змиорка с патладжан.
Третото ястие беше паниран морски дявол с цитруси с гарнитура от зеленчуци в сусамен сос.
Започна срещата на Г-20 в Осака (СНИМКИ)
БГНЕС
Какво правиха съпругите на световните лидери в Осака? (СНИМКИ)
БГНЕС
Десертът беше бели праскови с вафли "монака" с три вкуса.
„Ким Чен-ун и Доналд Тръмп“ се разходиха по улиците на Осака (ВИДЕО)
БГНЕС