Колумбийката София Вергара отново оглави класацията на списание "Форбс" за най-високоплатени телевизионни актриси. Звездата от „Модерно семейство“ е реализирала приходи от 42,5 милиона долара за една година, съобщава сайтът на изданието.

От плажа в Колумбия до Холивуд: Горещата София Вергара (СНИМКИ) 

Тя подобрява миналогодишното си постижение с 1 милион долара. Възнагражденията на актрисата са от участието ѝ в "Модерно семейство" и от рекламни договори.

Секси, красиви и талантливи: Най-високоплатените актриси в телевизията (СНИМКИ)

Второ място в годишната класация на списание "Форбс" заема звездата на комедийния сериал "Теория за Големия взрив" Кейли Куоко. За периода юни 2017 - май 2018 г. актрисата е "заработила" 24,5 милиона долара, основно от участието си в поредицата.

Миналата година звездата беше получила 1,5 милиона долара повече. Това е свързано с намаляването на хонорарите ѝ тази година за участие в сериала от 1 милион на 900 хиляди долара за епизод.


Те са красиви, секси и най-високоплатените актриси в света (СНИМКИ)
 
Всички изпълнители на главни роли в комедийния сериал миналата година се съгласиха да намалят хонорарите си от 1 милион на 900 хиляди долара, за да могат продуцентите да повишат възнагражденията на колежките им Мелиса Рауч и Майам Биалик, отбелязва списание "Форбс".

Зомбита, ФБР, физика: Сериалите с най-високоплатени актьори (СНИМКИ)
 
На трета позиция е Елън Помпео от "Анатомията на Грей" с годишен приход от 23,5 милиона долара.

Следват Маришка Харгитей от „Закон и ред“ (13 милиона долара), Джули Боуен от „Модерно семейство“ (12,5 милиона долара), Майам Биалик от „Теория за Големия взрив“ (12 милиона долара), Мелиса Рауч от „Теория за Големия взрив“  (12 милиона долара), Кери Уошингтън от „Скандал“ (11 милиона долара),  Клеър Дейнс от „Вътрешна сигурност” (9 милиона долара), Поли Перет от „Военни престъпления“ (8,5 милиона долара).
 
Общите доходи на телевизионните актриси от Топ 10 на класацията на "Форбс" възлизат 168,5 милиона долара, което е с 12 милиона повече, в сравнение с миналата година.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук