Голди Хоун и Кърт Ръсел са едно от холивудските семейства, които карат много хора по цял свят да вярват, че любовта и романтиката между двама души могат да бъдат вечни.

Истории за любов: Звездни двойки, които са заедно дълги години (СНИМКИ)
 
Актьорите са заедно повече от три десетилетия. Двамата нямат официален брак, но и до днес се държат за ръце и излъчват искрена обич един към друг. Любопитно е, че те никога не са имали намерение да минат под венчилото, като дори изтъкват този факт за причина за щастието си.
 
Връзката им е една от най-дълготрайните в актьорските среди, въпреки че мнозина предричали раздяла заради разликата във възрастта им - той днес е на 68 години, а тя 74.

Двамата се срещат за първи път на снимките на „The One and Only, Genuine, Original Family Band“. Тогава тя е на 21 години, той само на 16. Тогава пътищата им се разминават, но съдбата ги среща отново 17 години по-късно на снимачната площадка на филма „Двойна смяна“ (1983).


ГАЛЕРИЯ: Номинирани в категория "Любов": Кърт Ръсел и Голди Хоун

Двойката има общо четири деца - синът им Уайът, както и Кейт и Оливър Хъдсън, които са от първия брак на Голди, но възприемат Кърт за свой баща. От своя страна Кърт има син - Бостън Ръсел, от бившата си съпруга Сасън Хъбли.
 
За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук