Аз съм Динко от Ямбол. И хората ме познават като Динко от Ямбол. Не ме притеснява и не ми пука нито от ВИП-ове, нито от някакви напудрени, дето стъпват по жълтите павета. Това е държавата на Динко. Българите обичат мъжкарите.

Най-търсените звезди: Съквартирантите в Big Brother: Most Wanted (СНИМКИ)

Оказва се, че съм навсякъде, някаква харизма, не знам. Пред мен се обръща автобусът и започва да гори, Динко влиза вътре и започва да вади хората. Дете се дави в Тунджа, аз се хвърлям във водата, спасявам детето и Динко пак е лош. Връзвал съм бежанци, пак бих го направил. Слагал съм човек в багажника си, но и сега да ми се случи, пак го правя. Който минава правилата, той яде тръбата. Бях в много международни предавания, в много международни новини.
Тези хора, които ме сравняват с Бай Ганьо, нека първо да ме надминат и тогава да ме критикуват. Динко е свикнал да бъде ВИП. Това, че ходя в гората не означава, че Динко не ходи на някои лъскави места. Динко е бил на много лъскави места. Динко е бил на Миконос, Динко е бил на Тасос, Динко е бил на Марбела, Динко е бил в Чикаго... на много места. Ако съм глупав, няма да имам това.

Влизам в Къщата, защото ми е интересно, това предаване ме кефи. Динко не лъже. Big Brother... мисля, че ще станем комбина с него. Каквото каже, ще изпълнявам, щом съм се хванал на хорото, ще го играя. Сигурно много хора ще влязат с едно лице в Big Brother, а ще излязат с друго. Аз влизам такъв и такъв ще изляза.

Това, че те си мислят, че са ВИП, не означава, че са ВИП. Джино – бившият победител във VIP Brother, няма грам пари. Джино е шофьор на камион, баща му също е шофьор на камион, и завлича жените си с пари. Бившата си жена – Дейна, Бианкалана е завлякъл с над 100 000 долара. И я пребивал системно. Според вас добър човек ли е? Просто играе голям театър. Обаче ако настъпи котето, ще го ухапе.


Влизам в Big Brother, защото трябва поне един нормален човек да има вътре. Аз ще бъда шефът на Къщата. Който не му понася да се изнася, има време. 



За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук