След като преди месец световните таблоиди гръмнаха с новината, че актьорът Чанинг Тейтъм и певицата Джеси Джей са разделени, сега се заговори, че те са се събрали и отново са заедно.
 

„Минаха няколко седмици, в които те бяха разделени, но в крайна сметка разбраха, че имат нужда един от друг“, заяви близък до двойката.

Те са много щастливи и искат да прекарват възможно най-дълго време заедно, допълни още източникът.

Холивудските звезди, които срещнаха любовта през 2019 (ВИДЕО)
 
Двойката е била засечена от фенове няколко пъти по магазините и по непотвърдена информация Джеси през последната седмица е постоянно в къщата на чаровния актьор. Все още официално потвърждение и от двете страни няма, но фактите са очевидни.

 

Чанинг Тейтъм и Джеси Джей започнаха връзка преди повече от година.

За това разбраха всички, когато певицата сподели техни общи снимки в социалните мрежи. Малко преди това актьорът се разведе с актрисата Джена Дюан след 9 години брак. С нея имат 6-годишна дъщеричка Евърли.

Чанинг Тейтъм и Джена Дюан вече официално разведени (СНИМКИ)
 

Преди месец обявиха раздялата си, като уточниха, че запазват добри отношения.

"Нямаше драма. Те просто решиха да тръгнат по различни пътища. Чанинг и Джеси имат различни приоритети и цели, които не си съвпадат много. Забавляваха се заедно, но просто нещата не се получиха. Чанинг трябва да бъде много често в Лос Анджелис, за да прекарва време с Евърли, докато Джеси предпочита Англия. Все пак двамата продължават да са добри приятели", заяви тогава източник пред US Weekly.

След кратката раздяла сега двойката очевидно започва ново, красиво начало.
 

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук