Няма нищо по-хубаво от това да намериш сродна душа, с която да споделяте едни и същи чувства, да остареете заедно и да се радвате на топлината и уюта на дома. На подобно мнение е и популярният в Казахстан бодибилдър Юрий Толочко.
 

Вижте в канала "Скандално" във vbox7:

Юрий разказва пред популярно руско телевизионно шоу за любовта си към Марго и тяхната бъдеща сватба. Е, Марго е секс робот, но любовта им е истинска, а Юрий приема нещата наистина насериозно.
 

Двамата са заедно от 8 месеца, а Instagram профилът на спортиста е пълен с техни общи снимки, на които са на среща, в ресторант, в самолета или просто се разхождат из града.
 

Юрий дори наскоро завел Марго в клиника по естетична хирургия и тя станала и още по-секси от преди. "Тя се промени много по време на връзката ни", коментира бодибилдърът.

 

"Тя не може да ходи сама, нужна ѝ е помощ", обяснява още той и пояснява, че не може да готви, но пък обожава грузинската кухня.
 

Откакто Юрий купил Марго, двамата са неразделни. Предстои и сватба. Уви, психолозите алармират, че много клиенти, закупили подобен тип кукли, заменят напълно истинските си връзки с такива, от този вид.