Блогърът с никнейм stylehard посочи три често срещани грешки, които много хора правят при избора на дрехи. Съответният видеоклип се появи на нейната страница в TikTok, която има повече от милион абонати.

Потребителката, чието име е неизвестно, препоръчва да се носят клинове само с равни обувки. Според нея образите с тесни панталони за йога и обувки на висок ток изглеждат визуално натруфени.

Тя призова също зрителите да пробват в магазините класически ризи и блузи с различни сутиени, защото поради някои модели сутиени нещата може и да не паснат както трябва.

В заключение жената каза, че излишната материя на широките панталони с права кройка трябва да бъде отрязана, за да изглежда по-представително. „По-добре е да помолите шивачка за услугата и тя ще направи всичко по най-добрия възможен начин“, препоръчва блогърката.


Видеото събра над 1,9 милиона гледания. Абонатите обаче не оцениха съветите на блогърката, става ясно от коментарите под публикацията. „За клиновете не съм съгласен, нося ги както си искам“, „Не харесвам такива препоръки. Можем да се обличаме както искаме”, „Просто носете това, което ви прави щастливи”, написаха читателите.

През септември редакторите на списание The Symbol посочиха основните тенденции за пролетта на 2023 г. Според тях популярни ще станат черните дрехи. Тази тенденция се дължи на факта, че седмицата на модата в Лондон съвпадна с погребението на кралица Елизабет II. Също така актуални неща, според експертите, ще бъдат рокли с макси дължина, конусовидни поли, тесни дрехи и прозрачни тъкани.
БГНЕС