Яне Янев ще съди клеветили го магистрати
25547

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Яне Янев ще съди клеветили го магистрати
  • Яне Янев ще съди клеветили го магистрати

"Доволен съм от доклада на временната комисия на Висшия съдебен съвет, в който се доказват по безспорен начин част от разкритията, които направих още в началото на миналата година. Докладът трябваше да бъде още по-изчерпателен, но аз съм удовлетворен от проверката в Окръжния съд в Благоевград, която бе извършена от висшите магистрати Божидар Сукнаров и неговите колеги Капка Костова и Галина Захарова", заяви в интервю за Дарик депутатът и лидер на РЗС Яне Янев.

"Доказаха се моите констатации, че в Благоевградски съдебен район се е допускало правокупуване и правопродаване, а не правораздаване и се надявам Висшият съдебен съвет да стигне докрай за разбиване на тази порочна практика", каза Яне Янев.

Искам извинение от съдия Иво Харамлийски, който по безскрупулен начин ми нанесе куп обиди. На второ място искам извинение от съдийката от Петрич Дияна Хаджиева, която също си е позволила обидни епитети по мой адрес. Ако това не го сторят до седмица, задължително ще заведа и ще спечеля дела за клевета и обида", закани се депутатът от Благоевградски избирателен район.

Интервю с депутата Яне Янев чуйте в прикачения звуков файл