Вестник "Дейли Мейл" публикува снимки на Мария Бакалова от Седмицата на модата във Париж, където тя се появи със зашеметяващ тоалет за шоуто на Джорджо Армани Prive Haute Couture есен / зима 2021/2022

Вестникът пише, че българската актриса е изглеждала сензационно в черно-син ансамбъл с интересен геометричен принт. Стилният костюм на Мария съчетава риза с къс ръкав и макси пола с висока талия, която има дръзка цепка на бедрото, "за да покаже стройните й крака", пише авторът и добавя, че русата красавица носи златните си кичури, подстригани късо на черта с черна барета и ярко червено червило. "Дейли Мейл" припомня, че Мария е изиграла ролята на 15-годишната дъщеря на Борат Тутар в "Борат 2 - последващ филм", за която е номинирана за наградата "Оскар" за най-добра поддържаща актриса. Той цитира и нейните думи, за това, че е поласкана да бъде отличена заедно с актриси като Глен Клоуз, Оливия Колман, Аманда Сейфрид и Юн Юх-джунг - която спечели наградата за участието си във филма "Минари".

Пред NOVA: Първо интервю на Мария Бакалова след пристигането ѝ в България

Филмът "Борат-2", в който участваше Мария, бе заснет в разгара на пандемия и по време на жестоката битка за Белия дом, разказва по-нататък вестникът. Той е продължение на "Борат: Културен обмен с Америка за напредък на великия братски казахстански народ", който излезе преди 15 години. В продължението Мария играе дъщерята, придружаваща нещастния си баща на мисия за възстановяване на неговото "добро" име, но за нея едно от най-големите предизвикателства е да се изправи лице в лице с Руди Джулиани.

Авторът цитира Мария, която в свое интервю разказва следното за компрометиращата сцена: "Успях да чуя как сърцето ми бие като лудо. Той беше адвокат на президента; а тези хора са супер умни, най-често". После историята ѝ продължава с разказ за това как Саша Коен в този момент се крие в килера, опитвайки се да спаси дъщеря си. "Но, казва тя, всъщност той спаси мен, Мария! Като продуцент и като създател той е моят учител и ангел-пазител".


Мария Бакалова разказва приказката за Пепеляшка със стила си (СНИМКИ)

За модното събитие в Париж към Мария се присъединиха и други звезди като Мелиса Джордж, отбелязва вестникът. Забелязана бе също така в компанията на Ашли Парк - звездата от филма "Емили в Париж". "Дейли Мейл" публикува и нейни снимки с Роберта Армани и главния редактор на "Вог" Ана Уинтур.
БТА