Велбъжд посреща Вихрен, кюстендилец свири на ЦСКА
Велбъжд посреща Вихрен, кюстендилец свири на ЦСКА / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

Адриян Бачовски е под въпрос за предстоящия двубой на „Велбъжд" с „Вихрен"-Сандански, неделя от 18 ч. на стадион „Осогово". Защитникът получи контузия в коляното по време на първия домакински мач с „Рилски спортист" и не можа да играе цял мач и при гостуването на „Беласица". Наказанието си ще доизтърпи Йордан Йовчев, който бе лишен от права за 3 мача.
„Проучили сме гостите от Сандански. Те запазиха в голяма част отбора си от миналата година и не са за подценяване, но ние ще се опитаме да спечелим 3- те точки", каза за Дарик старши треньорът на „Велбъжд" Юлиян Кръстев. Той празнува своя рожден ден през седмицата и се надява футболистите да му „поднесат" победата като подарък.
„Велбъжд" е 5- ти в класирането с 6 точки, а „Вихрен" са на 8- мо място с 4 точки.
Лидерът ЦСКА гостува на „Ботев"- Ихтиман, но на стадиона на „Локомотив" в „Надежда". Срещата е в неделя, от 15, 30 ч. и ще бъде ръководена от кюстендилския съдия Младен Пенев. Двубоят ще се предава пряко по „Канал 3".
Отборът на „Германея"- Сапарева баня гостува на „Чепинец" във Велинград. Воденият от Николай Николов / Чезето / отбор спечели единствената си точка към момента точно на чужд терен, в Радомир. Чезето изтърпява наказание от този мач и няма да може да ръководи отбора от терена. „Чепинец" има 6 т. и загуба от ЦСКА.