Министър Москов дошъл като дядо Коледа
Министър Москов дошъл като дядо Коледа / 100 вести

Като дядо Коледа е видял репортер на вестник "100 вести" министър Петър Москов. Впечатлението е толкова силно, че изданието го слага в заглавие.

„Министерството ще финансира ремонта на Вътрешното отделение и ще даде поисканите от габровската болница за целта 320 хиляди лева. Поемам ангажимента и за следващата година подобно нещо да се случи и с Неврологичното отделение“ - това бяха думите на министъра на здравеопазването д-р Петър Москов при посещението му вчера в габровската областна болница.

Обявеният за вчера пореден избор на административен ръководител на Окръжна прокуратура - Габрово не се състоя – вместо това Висшият съдебен съвет се занима с обсъждане на въпроси, свързани със случайното разпределение на делата в органите на съдебната власт, със скандалите около Софийския градски съд, пише на първа страница "100 вести".

Към 30 ноември 2014 г. Община Севлиево отчита 2 275 121 лв. приходи от местни данъци, което е 100% изпълнение на годишния план, сочи отчетът на кмета д-р Иван Иванов.

Стойно Георгиев за втора поредна година вдигна шампионски трофей в Румъния. Габровският пилот бе част от галавечерта на първенците от различните автомобилни надпревари в северната ни съседка, която се проведе в планинския курорт Синая, в присъствието на над 600 състезатели и гости. Георгиев получи приза за първото място в клас Х2 от първенството по рали крос.