Любо Пенев: Необяснимо второто полувреме
Любо Пенев: Необяснимо второто полувреме / Sofia Photo Agency
Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев бе категоричен, че не е доволен от второто полувреме на неговия тим срещу Сливен (1:0). Наставникът бе категоричен, че ще обърне внимание за това през следващите дни.

„Разделихме си по едно полувреме със Сливен. Ние бяхме по-добри през първото. Логично вкарахме гол и ще обърна сериозно внимание за играта ни през второто. Все пак съм доволен. Три точки добавихме към актива си. Самите футболисти също са наясно, че когато се отпуснат, можем да бъдем наказани. Покри ни шанса в последната минута и спечелихме”, сподели Любо Пенев.

„Доволен съм, най-вече от първото полувреме. Точно това си мислех преди малко, че не мога да си обясня защо играхме така през второто полувреме. След много добро първо, очаквах и през второто да играем така. Необяснимо. Даже накрая Сливен заслужаваше да вкара и гол.”

„Не може през второто полувреме едва ли не да очакваш да свърши мача. Сливен игра много добре, поздравявам ги, много дисциплинирани, имаха възможности, но късметът ни покри в случая. От единия полюс на другия, това не бива да се повтаря”, добави още наставникът на „червените”.

„До края на първенството ще играят абсолютно всички, но това зависи от формата, в която се намират футболистите. Няма абонирани играчи както за групата, така и за стартовия състав. Натрупахме доста мачове от началото на сезона, но момчетата са натоварени. Така че мисля, че тази пауза ще дойде добре, защото няма да имаме официален мач, но няма да намалим ритъма на тренировките”, завърши Любо Пенев.