Врачански медиен бос наби служител на ОП Спорт и туризъм?
Врачански медиен бос наби служител на ОП Спорт и туризъм? / Дарик Враца

Полицията във Враца съобщи за побой над служител на Общинско предприятие „Спорт и туризъм". Побоят е нанесен от собственика на информационния сайт „Трибали" Даниел Бузов.  Според официалната информация „на 25.11.15г., в 14.20ч. в РУ-Враца е получено съобщение за възникнал скандал с побой на картинг пистата в гр. Враца. Изпратеният на мястото полицейски екип е установил лицето Д.Б./51г./ в гр.Враца, което е приведено в РУ-Враца за установяване на обстоятелствата по случая. Другият участник в скандала, служител на ОП ”Спорт и туризъм”-гр.Враца е обслужен в ЦСМП-Враца.“ Жената е със счупена изкуствена става.

Според сайта „Модерна Враца" временно изпълняващият длъжността директор на ОП „Спорт и туризъм" М. Тошева е получила сигнал, че на картинг пистата, която сина на Д.Бузов държи на концесия, се режат гаражни клетки. При проверката на място възникнал скандал между нея и Бузов старши, който прераснал в побой над жената.

По случая е образувано досъдебно производство по чл.131 ал.1 т.1 от НК. Той касае случаите "на причиняване телесна повреда: на длъжностно лице, на представител на обществеността, както и на военно лице, включително и от съюзна или приятелска държава или войска, при или по повод изпълнение на службата или функцията му, или на лице, ползуващо се с международна защита...наказанието е лишаване от свобода: от три до петнадесет години при тежка телесна повреда; от две до десет години при средна телесна повреда".