Без дебати, съветниците в Кюстендил приеха всички докладни на последната си сесия
Без дебати, съветниците в Кюстендил приеха всички докладни на последната си сесия / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

Общински съвет- Кюстендил приключи за малко повече от 1 час последното си заседание за мандат 2011- 2015 г. Съветниците приеха без дебати всички докладни в дневния ред.
Клетва като съветник положи преди заседанието Харалампи Златанов от листата на бившата ПП ЛИДЕР.


Съветникът Младен Ризов определи Общинския съвет, като цитирам: "най- безличният, послушен и аполитичен орган на кмета и неговата администрация, в която работят и много качествени хора", в последното си изказване за мандата.


Съветникът Мая Шишкова постави на вниманието на общината проблем от село Пиперков чифлик, и по- точно ул. Васил Левски, която при всеки проливен дъжд се наводнява, а събраната прах се разнася по домовете на хората през лятото. Улиците в селото не били асфалтирани от 1986 г., а при наскоро извършеното запълване на дупки е нарушена денивелацията и пред някои от домовете се задържа вода.


Председателят на ОС Иван Андонов благодари на колегите си и кметския екип в края на заседанието за ползотворната работа, в полза на гражданите на община Кюстендил.
"От началото на 2013 до този момент, работа на ОС протече в колегиална атмосфера, като съветниците се опитваха да поддържат добрия тон по между си. Водещо бе желанието на всички нас да работим за ефективно местно самоуправление, за развитието на общината и в помощ на нейните граждани, потърпевши от икономическата и политическа криза в страната", заяви Иван Андонов.