Сдружение ФК Спартак Варна кани кмета на пресконференция и публичен диспут
Сдружение ФК Спартак Варна кани кмета на пресконференция и публичен диспут / netinfo

Сдружението ФК "Спартак Варна" кани Иван Портних- кмет на Варна, общинските съветници, всички привърженици на "Спартак Варна", деца и юноши от ДЮШ, техните родители и настоящето ръководство на "Спартак 1918" на пресконференция и публичен диспут за бъдещето на варненския клуб, които ще се проведат на  4-ти август от 18:30 часа, в зала 4 на Фестивалния комплекс.

„Ден преди дългоочакваната сесия на общинския съвет, на която г-н Портних е обещал да предложи на Общинския съвет предоставянето на клубната база на отбора, припознат от феновете, ще запознаем обществото с нашата стратегия за развитие на клуба и детско-юношеската школа.

Призоваваме всички заинтересовани за бъдещето на ФК "Спартак Варна" да присъстват и участват активно на това събитие. Нека родителите на подрастващите футболисти също да присъстват като заинтересовани за бъдещето на своите деца. Нека и тези, които биха предложили по-добра алтернатива за развитието на клуба, също да дойдат и да изложат своите аргументи - истината се ражда в пряката дискусия, не по медиите.

На  4-ти август ще се навършат и три месеца от загубата Живко Господинов. До последния си дъх той ни даваше сили и ни вдъхваше кураж за борба за един нов и чист "Спартак Варна" след години на унижения и агония. Длъжни сме да доведем до край неговото дело”, съобщиха от сдружението.