Бакари с 4 гола в учебна игра на Черно море
Бакари с 4 гола в учебна игра на Черно море / Добри Атанасов, Дарик Варна
Бакари с 4 гола в учебна игра на Черно море
80871
Бакари с 4 гола в учебна игра на Черно море
  • Бакари с 4 гола в учебна игра на Черно море

Нападателят Бакари се отчете с четири гола в учебната игра на "Черно море", която се проведе на стадион „Младост”. Живко Петков вкара 2 гола, а Бижев реализира един и направи 2 асистенции. В мача бяха реализирани общо 10 попадения, като „жълтите” се наложиха с 6-4 над „черните”.

Никола Спасов направи доста рокади и в двата състава след първото полувреме. Той отново се придържаше към схемата 3-4-3,като изключително офанзивна бе тази на „жълтите” през пъвото полувреме, тъй като в предни позиции разчиташе на цели четирима чисти нападатели в лицето на Бакари, Бижев, Райков и Курьор. Бижев игра на върха на ромба в средата на терена, зад тарана Бакари, а останалите двама оперираха по крилата. Много деен през първото полувреме, в което бе в игра, бе Симеон Райков, който веднъж от далечна дистанция нацели и гредата с хубав изстрел с левия крак.

Съставите:

Черни: Чанович, Гушлев, Костадинов, Иванов, Георгиев, Расим, Васев, Ернандес, Вареа, Неделчев, Петков

Жълти: Китанов, Станчев, Паланков, Кулибали, Клок, Буркхард, Курьор, Райков, Бижев, Бакари

В игра влязоха още Йовчев и Богдан Атанасов. Спасов направи някои рокади на полувремето и в двата състава. Заради здравословни проблеми участие не взе Мишо Венков, както Жиньо и Стенио, които не са напълно възстановени.

За „черните” се разписаха Расим, Петков-2 и Бижев. За „жълтите” точни бяха Бакари-4 и Буркхард, а противниковия тим си отбеляза и автогол.

Чуйте от аудиофайла какво сподели Никола Спасов.