Гласът на децата тръгва с приказка в Казанлък
Гласът на децата тръгва с приказка в Казанлък / netinfo

Нова кампания стартира за 12-тия си рожден ден казанлъшката неправителствена организация „Бъдеще за децата" .
Кампанията се нарича Гласът на децата" и официалният й старт ще бъде даден на 1-ви юли в 11 часа, в сградата на Комплекса за социални услуги в Казанлък.
Кампанията включва поредица от различни дейности, които имат за цел местната общност да припознае и приеме сърцато дейностите на организацията, целяща да подпомага децата в различни дейности.


Първата седмица от „Гласът на децата" ще е "Приказна седмица", в която всеки, който пожелае ще може да чете приказка на дете.
Проектът се реализира в период, когато Сдружението има нужда от провеждането на активна кампания за реализиране на един по-различен подход за привличане на общността в дейносттите на организацията.


Новият проект на местната организация се финансира от Програмата за подкрепа на неправителствени организации в България, по Финансовия механизъм на Европейското икомическо пространство 2009-2014.
Оператор на Програмата е Институт „Отворено общество" - София, в партньорство с Фондация „Работилница за граждански инициативи"
Представянето на проекта съвпада със старта на дейността „Лятна занималня", която сдружение „Бъдеще за децата" организира за трета поредна година.