МГЕРБ - Сливен проведе отчетно-изборно събрание
МГЕРБ - Сливен проведе отчетно-изборно събрание / ГЕРБ - Сливен

Редовно отчетно-изборно събрание проведе областната организация на МГЕРБ - Сливен, съобщават от местната централа на партията. Организационният секретар Силвия Маринова представи отчет за дейността през периода 2012-2015 г. Тя подчерта, че и в четирите общини младежите от ГЕРБ се включват в залесителни кампании, организират дискусии и спортни прояви, участват в проекти и се включват в честванията на годишнини и всички празници.

Христо Котов – член на НИС на МГЕРБ отбеляза, че на национално ниво сливенската организация се включва активно в политическите академии и различни обучения. Представител на МГЕРБ - Сливен е одобрен за стаж в Европейския парламент при евродепутата Емил Радев, а друг ще участва в Съвета на европейските демократи студенти, заедно с лидера на МГЕРБ и депутат Георг Георгиев и народния представител Христо Гаджев.

По време на събранието делегатите от Сливен, Нова Загора, Твърдица и Котел издигнаха номинации за областно ръководство, които ще бъдат разгледани и одобрени на заседание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

 

Гости на отчетно-изборното събрание бяха министърът на земеделието и храните и областен координатор на ГЕРБ - Сливен Десислава Танева, народният представител Мария Белова, Галина Вучкова – общински съветник и член на НИС на Жени ГЕРБ, общинският координатор на ГЕРБ - Сливен Здравко Костадинов, организационният секретар Керанка Стамова и председателят на Групата общински съветници Димитър Митев.

Организационният секретар на МГЕРБ Галя Василева, която също бе гост на форума, подчерта, че е посетила почти всички събрания на младежите в областните градове, но толкова голямо присъствие на областно ръководство има само в Сливен.

„Възползвайте се от тази подкрепа на ръководството и давайте идеи, насоки и предложения за подход към младите хора. Вие сте активни младежи с мнение и позиции. Имате способна и качествена областна структура на ГЕРБ, която да поеме управлението на общината”, каза тя.