Свалиха обявата за къщата на Мишо Бирата, вече не се продава
Свалиха обявата за къщата на Мишо Бирата, вече не се продава / netinfo

Обявата за къщата на покойния бизнесмен Михаил Михов беше свалена от сайта на предлагащата я агенцията за недвижими имоти часове, след като първо Дарик съобщи, че сградата се продава за 10 млн. евро. Адвокатът на наследника Пламен Михов заяви, че към настоящия момент за имота не се търси купувач.

„Къщата не е за продан и информацията не отговаря на истината. Молбата ми е да спрат спекулациите. Информацията към момента е невярна и не знам дали някога е била вярна“, коментира юристът Ангел Донев. Той добави, че не знае също кога и как се е появила обявата и кога е била свалена.

Пред Дарик брокерът Калоян Балинов обясни, че след публикацията е получил обаждане от адвоката на Михов и офертата е била премахната от сайта.

„Къщата вече не е е пазара. Обадиха ми се и ми казаха, че имотът се изтегля се от пазара, без да ми дават повече информация“, каза Балинов.

Къщата на Михаил Михов, добил популярност като Мишо Бирата, се намира на централната варненска улица „Братя Шкорпил“. Сградата е архитектурен паметник и се състои от три етажа с обща площ 1000 кв. м., а дворът се простира на 2,4 дка. По думите на Балинов имотът е бил обявен за продан през октомври миналата година.