Албена Вулева се изправя срещу Венета Райкова
Албена Вулева се изправя срещу Венета Райкова / Нова тв

Тази вечер в „Голямата уста" Венета Райкова ще разкрие цялата истина за Албена Вулева и скандалното предаване от миналото „Сигнално жълто". След влизането на колоритната й майка, водещата се смути и й отстъпи мястото си в устите на съквартирантите. Те определиха Людмила като „по-голямото зло", а рускинята не спести критиките си към всеки един, включително и към дъщеря си. Вулева обаче не подозира, че трудното за нея тепърва предстои и съвсем скоро ще бъде подложена на кръстосан разпит от Венета Райкова.

Гостите в студиото ще разкрият нечувани истини за „Сигнално жълто" и Вулева. Една от темите, на които ще се даде светлина, е клептоманията на Албена, както и отговор на въпроса „Защо водещата била изгонена от Рилския манастир и с какво е успяла да ядоса монасите?". Бивши членове на екипа на скандалното й предаване ще бъдат гости в студиото, за да вдигнат завесата на сценария и хората, които са го писали. Какво общо има с това Людмила Захажаева, ще разберете тази вечер от 22.00 часа по Нова.

Албена Вулева се изправя срещу Венета Райкова
netinfo
Миглена Ангелова, която беше един от постоянните участници в „Сигнално жълто", също ще гостува в студиото, за да разкаже своите истини за Вулева. Кулминацията на предаването ще е пряката среща на Венета от студиото и Албена от Изповедалнята.

Какви въпроси е приготвила устатата водеща и какви сметки имат за уреждане двете, гледайте в „Голямата уста" тази вечер от 22.00 часа.