Spy.bg: Имате ли доверие на любимия човек
Spy.bg: Имате ли доверие на любимия човек / Thinkstock/Getty Images

Шпионската техника ни помага да разберем дали любимите ни хора кръшкат

Имате ли доверие на любимия човек? Сигурни ли сте, че той е напълно откровен в своите чувства? Дали пък всъщност не изневерява зад гърба ви?

Това са най-честите въпроси, които подтикват мнозина да потърсят покупката на подслушвателни устройства, скрити камери, шпионска техника или други аксесоари от арсенала на детективите ни уверяват от Spy.bg - най-големият онлайн магазин за подобна техника в България.

Само за последните няколко години доверието във връзките у нас сякаш се е изпарило и наранените преди хора, все по-малко вярват на човека срещу тях. За жалост и все по-често това се оказва не просто безпочвен страх, а такъв, базиран на горчивата реалност. Потреблението на шпионска аудио и видео техника, както и на проследяващи мини GPS устройства и сходни аксесоари е нараснало над 3 пъти според статистиката само през последните 24 месеца.

Каква шпионска техника се използва масово у нас?

Скритите камери са малките и незабележими. Те могат да се поставят на различни места като химикал, копче, настолния часовник, върху колан или шапка като ограничения практически няма. Ако се налага да проверите какво върши любимият ви човек е добре да помислите къде е най-удачно да поставите подобна камера. Ако мислите, че използва автомобил, за да ви изневерява, бихте могли да му подарите нов ключодържател, чрез който лесно ще научите истината.

Подслушвателните устройства също са често решение при липса на доверие между партньорите и съмнения в тяхната откровеност. При тях обаче няма да имате възможност да видите кой е отговорен за развалянето на отношенията ви с любимия човек, а само ще можете да чуете дали вашите притеснения са били основателни.

Къде може да се скрие подобна апаратура?

Идеите за поставяне на шпионска техника не спират до тук. Ако имате съмнение, че любимия човек кръшка в офиса или у дома, когато вас ви няма, лесно можете да поставите скрита камера и специално подслушвателно устройство в часовник например. Бихте могли да поставите специални подслушвателни устройства и скрити камери в spy.bg дори в мишката на компютъра.

Идея е и поставянето на подобна апаратура в електрическа крушка в случай разбира се, че подозирате, че именно домът ви е място за изневерите на любимия или любимата. Този вид скрити камери нямат и нужда от батерия.

Опция си остава и да запишете заподозрения нова химикала, която сте му подарили и която разполага с вградена шпионска камера. Така получавате напълно функционална химикала, чрез която ще разберете истината за вашите отношения.

Изборът на такава техника е повече от огромен. В шпионския магазин Spy.bg има решение за всяка ваша идея, дори и за тези, граничещите с фантазията.