Левски заминава за Москва за участие в силен международен турнир
Левски заминава за Москва за участие в силен международен турнир / levski.bg

Детският тим на Левски (набор 2003 г.) с треньор Красимир  Петров заминава днес, 4-и януари, за Москва за участие в 5-ия международен турнир „Купа Игор Коливанов”. Надпреварата ще се проведе от 5 до 10 януари 2013 година в столицата на Русия.

Участие в силния турнир освен Левски ще вземат отборите на Динамо (Киев), Динамо (Минск), Спартак (Москва), Локомотив (Москва), Академия „Коноплев” (Самара),  Академия „Строгино” (Москва) и организаторите на турнира Академия „Чертаново” (Москва).

Левски е в група Б заедно с отборите на Динамо (Минск), Локомотив (Москва) и Академия Чертаново. След изиграването мачовете в групите, според класирането си тимовете ще излязат в по един плейофен двубой срещу състав от другата четворка. В последния ден на турнира - 10 януари, са срещите за определяне на крайното класиране.

Надпреварата започва утре, първи съперник на Левски е Локомотив (Москва), а двубоят ще се играе от 14,45 ч. българско време. Вторият двубой на „сините” е в неделя от 10,00 часа срещу Чертаново, а третият мач е срещу Динамо Минск в понеделник от 14,30 часа. Делегацията на Левски се води от директора на школата Ясен Петров.