/ Станислав Цонков
„Смятам, че ние излизаме с по- голямо самочувствие в третия двубой с оглед спечеления втори мач срещу „Академик Бултекс“. Това ще ни е от голяма полза за решителната среща в Пловдив“, коментира капитанът на „Черно море Тича“ Станислав Цонков преди отпътуването на варненци. „“Академик Бултекс“ приема „Черно море Тича“ утре в 18:30 в третия двубой от четвъртфиналните плейофи в НБЛ. Двата тима си размениха по една домакинска победа. Пловдивчани спечелиха първия мач с 91-73, а във втория момчетата на Дарин Великов надделяха с 85-79.
„Съперникът ни трябва да е по-притеснен, но и при нас няма да е като да играем мач от сезона, без значение за класирането. Все пак сме на финалната права и от този двубой зависи кой ще продължи в първенството. Всичко е в наши ръце. Мисля, че можем да се победим единствено сами от наши грешки и се надявам да не ги допуснем. Трябва да покажем борбеност , добра игра и със сигурност ще можем да зарадваме феновете си още известно време“, каза още капитанът.

Припомняме, че ръководството на БК „Черно море Тича“ организира екскурзия за феновете на варненския тим. Желаещите да пътуват до Пловдив, за да подкрепят отбора, могат да се запишат и да получат повече информация на телефон: 0897 885292