Гледаме на 18-метров екран “родените да побеждават”
Гледаме на 18-метров екран “родените да побеждават” / netinfo
“Родени да побеждават”! Така се казва книгата на националния селекционер на мъжкия ни волеболен тим Мартин Стоев, написана съвместно с Иво Тасев. Четвъртата книга от поредицата “Топспортисти” с издател Корпорация “Развитие” бе представена официално във Варна.

Книгата, която обхваща периода от началото на 2005-а година до Олимпиадата в Пекин ще бъде дописана с представянето на националите ни на самата Олимпиада.

“Родени да побеждават” ще излезе на пазара от 10-и август. Цената на книгата е 12 лева. 200 книги ще бъдат раздадени като промоция в неделя от 14 часа в зала “Конгресна” в ДКС, където на голям екран/8 на 18 метра/ с видеопроектор феновете на волейбола ще могат да наблюдават първия мач на националите ни на олимпиадата срещу домакина Китай.

Самата проява ще бъде открита от кмета на Варна Кирил Йорданов. Стената е с размери 8-18 метра. Очакванията са залата да се напълни, а специални гости ще бъдат Любо Ганев и Данаил Милушев. Няма да има преки включвания от Пекин. За настроението на феновете ще се грижат водещите DJ Teddy Georgo и Румен Генов.

Организаторите се надяват при завръщането от Олимпиадата националите да кацнат първо във Варна-столицата на волейбола в България и официалното им посрещане да бъде в зала “Конгресна” в ДКС.