Остават 14 дни до края на лотарията на НАП
Остават 14 дни до края на лотарията на НАП / Dariknews.bg, архив

Остават само две седмици, в които участниците в лотарията на НАП могат да регистрират касовите си бележки и да спечелят телевизор, или голямата награда-лек автомобил.

6437 са активните потребители от област Стара Загора в лотарията през месец ноември. За периода участниците от региона са регистрирали над 2 милиона касови бележки, за направени покупки на стойност над 23,8 милиона лева. До сега в лотарията на данъчните са спечелени: смарт телефони и 40-инчови смарт телевизори, един от които от старозагорка.

Голямата награда - чисто нов лек автомобил, предстои да бъде изтеглена преди Коледа.

Касови бележки за участие ще могат да се регистрират до 9 декември 2016г.

Да участва в лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта: kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015г. включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Всеки регистриран потребител може да въвежда касови бележки и чрез мобилното приложение на НАП, което може да се изтегли през App Store на мобилния телефон за операционна система iOS или през Google Play за телефони с операционна система Android.

Задължително условие за получаване на награда е участникът да пази хартиено или сканирано копие от фискалния бон.
За хората без достъп до интернет, е предвидено да могат да регистрират денонощно касовите си бележки на информационния телефон на НАП: 0700 18 700, на цената на градски разговор.