Царина, една от любимките на зрителите в Hell’s Kitchen, е новият гост в подкаста “Кухнята след Ада”. Хоби готвачката от Горна Оряховица напусна надпреварата на крачка от черните куртки.

Пред водещия Станислав Иванов, победител от сезон 5 на Кухнята на Ада, тя сподели, че е вярвала, че ще стигне до топ 6 и голямата ѝ мечта е била да вземе черна куртка.
 

Царина


Царина посочи като нейна силна страна в състезанието готовността ѝ да се развива и да се учи много. Думите на шеф Ангелов при изгонването ѝ са я докоснали много, а жестът, който прави той към нея - да ѝ подари куртката ѝ е огромен.
 

Царина


Хоби готвачката от Горна Оряховица разказа в “Кухнята след Ада”, че първото ѝ впечатление от Симона не е било добро. Това обаче се е променило в следващите седмици, след като е видяла колко смела е Мони Бонбони. Водещият Станислав Иванов беше категоричен, че хоби готвачите имат голям потенциал в Кухнята на Ада, защото са готови да дадат повече от себе си.

Царина разказа, че най-големите скандали при Червените са били заради загубените битки, които пращаха жените в бункера. Тя сподели, че най-тежко ѝ е било да спи на земята.

Царина разказва, че е влязла с разбирането, че в Hell's Kitchen няма да намери приятели. Въпреки това, на втория ден тя става много близка с Полина и дори искат да работят в бъдещето заедно. Царина разкри, че по време на свободните дни в Кухнята на Ада те са имали възможност да се забавляват като четат кулинарни книги.
 

Царина


Когато шеф Ангелов си хвърля куртката и иска да напусне, в главата на Царина минават много варианти какво трябва да направи. Тя споделя, че е потънала в земята. Най-страшното нещо е било мълчането на шеф Ангелов и спокойният тон, с който анонсира напускането си.

Царина разказва, че е нямала ден, в който да не научи нещо ново. Кой е бил най-забавният момент на фаворитката на зрителите в Кухнята на Ада?

Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня