Обявяват късметлия №1 в лотарията на НАП
Обявяват късметлия №1 в лотарията на НАП / netinfo

На 20 декември ще стане ясно кой е първият късметлия в Лотарията на НАП и МФ с касови бележки. Победителят ще бъде изтеглен на живо в предаването на БНТ „Денят започва с Георги Любенов". Спечелилият ще се сдобие със смарт телефон.

До края на играта НАП ще раздаде общо 65 награди. Всяка седмица ще се връчва по един смарт телефон, всеки месец - 40 инчов смарт 3D телевизор, а голямата награда - лек автомобил, ще бъде изтеглена по Коледа догодина.

До момента сайтът на играта е посетен близо 6 млн.пъти, регистрирани са близо 4 млн. касови бележки на обща стойност 53 млн. лв.

Да участва в Лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайтаwww.kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Касовите бележки могат да се регистрират по три начина - чрез сайта на лотарията, чрез мобилно приложение на НАП и чрез телефона на Агенцията 0700 18700.

От НАП напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.
Всеки, който иска да участва в Лотария с касови бележки, може да се запознае с отговорите на най-често задаваните въпроси за кампанията, достъпни на интернет страницата www.kasovbon.bg.