Берое търси ранен гол срещу Атлантас
Берое търси ранен гол срещу Атлантас / Beroe.bg

Отборът на Берое ще търси ранен гол в реванша срещу Атлантас от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Това обяви ден преди срещата наставникът на старозагорци Петър Хубчев. В първия двубой преди седмица заралии спечелиха гостуването си в Клайпеда с 2:0.

„Трябва да изиграем мача много сериозно и ще бъде грешка да подценим съперника. Ще се опитаме да отбележим ранен гол, за да доиграем двубоя по-спокойно, заяви старши-треньорът на „зелено-белите".

"Най-важното е, че всички футболисти са здрави. Физически все още няма как да сме готови, но пък всяка тренировка минава на необходимото ниво и подобряваме физическото си състояние", добави Хубчев.

„Невъзможно е Атлантас да промени стила си за няколко дни. Очаквам с всички сили да опитат да ни се противопоставят. За нас е по-важно ние как ще подходим към мача. Надявам се да го изиграем два пъти по-отговорно от първия мач", продължи старши-треньорът на „зелено-белите".

Той допълни, че горещото време ще създаде неудобство и на двата отбора.

„Високите температури няма да бъдат предимство за нас. Ще бъде еднакво трудно за двата отбора.

Наставникът коментира възможността в състава да бъдат привлечени още нови попълнения. До този момент Берое привлече осем нови футболисти като двама от тях се разписаха в първия мач срещу Атлантас.

„Селекцията продължава, но няма нищо вярно в спекулациите за Емил Гъргоров. Не знам да са водени разговори с него."

Групата на Берое за мача с Атлантас ще бъде определенаслед днешната следобедна тренировка.