Продължава кампанията в подкрепа на Стария бряст
Продължава кампанията в подкрепа на Стария бряст / Община Сливен

Кампанията „Гласувай и подкрепи” по повод кандидатурата на Стария бряст за „Европейско дърво на годината” продължава на 24 февруари, когато от 12.00 часа пред бряста ще се състои ревю на възпитаниците на Професионална гимназия по текстил и облекло „Добри Желязков”. Във вторник от 12.00 ч. ще се състои представянето на танцов състав „Аглика” при ХІ СОУ „Константин Константинов”; от 12.30 ч. умения ще покажат възпитаниците на Професионалната гимназия по хотелиерство и туризъм „Акад. Неделчо Неделчев”, а от 17.00 ч. гражданите и гостите на Сливен ще могат да видят танцовите изпълнения на салса и зумба с инструкторите Борис Панайотов и Николай Пашов.

На 26 февруари от 12.00 ч. в подкрепа на Стария бряст ще се присъедини кукерският състав от с. Тополчане. В 12.30 ч. към тях ще се присъедини  Чинтуловата чета при ПМГ „Добри Чинтулов”, а  от 17.00 ч. в кампанията ще се включи  Клуб по спортни танци „Туида”.

На 27 февруари от 12.00 ч. в подкрепа на бряста е изпълнението на „Карандила джуниър”, а от 17.00 ч. – танцов колектив „Престиж”.

В последния ден от кампанията - 28 февруари, от 12.00 ч. пред старото дърво ще танцуват изпълнителите на Ансамбъла за народни песни и танци – Сливен, а от 17.00 ч. Борис Панайотов и Николай Пашов ще  изпълнят салса и зумба танци.

Тази седмица резултатите от гласуването в интернет са скрити, според регламента на организаторите, но гласуването продължава и всеки може да подкрепи хилядолетното дърво на Сливен да стане Европейско дърво на годината.