Предизборни срещи на кандидатите за народни представители от Коалиция за България
Предизборни срещи на кандидатите за народни представители от Коалиция за България / netinfo

Мажоритарният кандидат на Коалиция за България Асен Гагаузов ще присъства на среща в Дневния център за деца и младежи с умствена изостаналост „Свети Стилиян Детепазител". Срещата е по покана на Сдружението на родителите към центъра и ще се състои в 12 часа.

Предизборната среща в с.Старо село, на която ще присъства мажоритарният кандидат Асен Гагаузов, започва в 10 ч. Мажоритарният кандидат Асен Гагаузов ще дари инвалидна количка на Кольо Димитров от селото. В 18 ч. Асен Гагаузов и кандидатът за народен представител от листата на Коалиция за България Соня Келеведжиева ще присъстват на откриването на юбилейна изложба в галерия „Агора арт".

Кандидати от парламентарната листа на Коалиция за България ще се срещнат с граждани в пенсионерски клуб „Дамян Дамянов". Срещата започва в 14,30 ч.  Асен Гагаузов ще се срещне и с избиратели в село Ковачите от 18,30 часа.

 В 21 ч. в с. Жельо войвода започва предизборна среща на кандидати от парламентарната листа на Коалиция за България с избиратели. След това е предвиден концерт, в който ще участва танцов състав от град Котел.